Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η εταιρεία

Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε από το 2013 και είναι ένα από τα κορυφαία πρακτορεία μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας έχει καθιερώσει την παρουσία της σε περισσότερες από 10 χώρες και δουλεύουμε διαρκώς προς την κατεύθυνση επέκτασης της δραστηριότητάς της σε όλο τον κόσμο.

Το όραμά μας και η ικανότητά μας επέτρεψαν στην ομάδα εμπειρογνωμόνων μας να παρέχει πολύτιμες λύσεις σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Ο καταμερισμός εργασίας και η ανάθεση τμημάτων σε επικεφαλείς, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων επισκευής υλικού και υπηρεσιών υπολογιστών μεγιστοποιεί την απόδοση και την παραγωγικότητα των τμημάτων.

Το όραμά μας είναι η διαρκή παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Γι αυτό το λόγο υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας εντός του οργανισμού μας για να λαμβάνουν τα απαραίτητα εφόδια , γνώσεις καθώς και τα πιο σύγχρονα εργαλεία έτσι ώστε να είναι ενημερωμένοι για τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας  και για τις νέες τεχνολογίες του κλάδου.

"Εκτιμούμε τους πελάτες μας και στόχος μας είναι να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να πετύχουν."

Γιατί είμαστε διαφορετικοί

Στην Switch Web Agency χρησιμοποιούμε τεχνολογίες επόμενης γενιάς για την προώθηση της επωνυμίας σας στη σωστή αγορά την κατάλληλη στιγμή. Οι ειδικοί μας αξιολογούν την επωνυμία σας και το κοινό-στόχο για να διασφαλίσουν ότι οι διαφημιστικές καμπάνιες μας θα αποφέρουν καρπούς για την επιχείρησή σας.

Οι ειδικοί μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ χρησιμοποιούν λαβές κοινωνικών μέσων όπως LinkedIn, Quora, Twitter, Instagram και Facebook για να συνδέσουν την επιχείρησή σας με το σωστό κοινό-στόχο. Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ για να διασφαλίσουμε ότι η επωνυμία σας αποκτά τη μέγιστη διαδικτυακή παρουσία σε περιορισμένο χρονικό διάστημα.

photo-of-man-holding-a-book-927022

Εξαιρετικά αποτελεσματικοί

Είμαστε καλά οργανωμένοι και σχεδιάζουμε κάθε έργο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια για να μπορέσουμε να το παραδώσουμε εγκαίρως.

Αφωσιομένοι

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, δουλεύουμε με χαρά και υπερηφάνεια.

Υψηλά ειδικευμένοι

Η ομάδα μας είναι πολύ εξειδικευμένη, με υψηλό κίνητρο και αποφασισμένη να προσφέρει πάντα εγκαίρως και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι μας ορίζει;

Ποιότητα

Είμαστε προσανατολισμένοι στο στόχο. Οι ειδικοί μας έχουν εκπαιδευτεί για την παροχή ποιοτικών αποτελεσμάτων στον οργανισμό σας για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης.  

Ακεραιότητα

Η δημιουργία επωνυμίας είναι η ειδικότητά μας. Διασφαλίζουμε ότι διατηρούμε την ακεραιότητα της επωνυμίας σας με κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. 

Εμπιστευτικότητα

Εκτιμούμε τα δεδομένα της επιχείρησής σας και η εμπιστευτικότητα είναι ύψιστη προτεραιότητά μας. Ούτε η εταιρεία ούτε οι υπάλληλοί της μοιράζονται τα πολύτιμα δεδομένα σας χωρίς πηγές. Όποτε συνεργαζόμαστε μαζί σας, τα δεδομένα σας θα παραμένουν 100% ασφαλή μαζί μας.

neve-web-design-studio-11

Μια ομάδα ειδικών

Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών τεχνολογίας στην Switch Web Agency παρέχει επίσης λύσεις επισκευής υλικού δικτύου, λύσεις αποθήκευσης βάσει cloud, λύσεις βασισμένες σε SaaS σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για ποιοτικές υπηρεσίες μας, συν την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα που τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Οι ειδικοί ερευνητές μας αξιολογούν την επίδοσή σας και σχεδιάζουν αναλόγως στρατηγικές που λειτουργούν για την επιχείρησή σας. Στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση των δαπανών και η μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων.