Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
sseo-web design

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ (SEO)

www.mywebsit http://mywebs https://myweb https://www.mywebsite.com

Οι αρχές για το σωστό SEO

Έχετε ακούσει ποτέ για την ιεραρχία αναγκών του Maslow; Είναι μια θεωρία της ψυχολογίας που δίνει προτεραιότητα στις πιο θεμελιώδεις ανθρώπινες ανάγκες (όπως αέρας, νερό και σωματική ασφάλεια) έναντι των πιο προηγμένων αναγκών (όπως η εκτίμηση και η κοινωνική ιδιοκτησία). Η θεωρία είναι ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε τις ανάγκες στην κορυφή χωρίς να διασφαλίσετε ότι οι πιο θεμελιώδεις ανάγκες ικανοποιούνται πρώτα. Η αγάπη δεν έχει σημασία αν δεν έχετε φαγητό.

Το θεμέλιο του καλού SEO ξεκινά με τη διασφάλιση της προσβασιμότητας ανίχνευσης και ανεβαίνει από εκεί.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό για αρχάριους, μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτά τα επτά βήματα για την επιτυχή SEO:

Ανίχνευση προσβασιμότητας, ώστε οι μηχανές να μπορούν να διαβάζουν τον ιστότοπό σας
Συναρπαστικό περιεχόμενο που απαντά στο ερώτημα του ερευνητή
Η λέξη-κλειδί βελτιστοποιήθηκε για να προσελκύσει ερευνητές και μηχανές
Εξαιρετική εμπειρία χρήστη, με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και συναρπαστικό UX
Κοινή χρήση περιεχομένου που κερδίζει συνδέσμους, παραπομπές και ενίσχυση
Τίτλος, διεύθυνση URL και περιγραφή για την ανάληψη υψηλού CTR στην κατάταξη
Σήμανση αποσπάσματος / σχήματος για να ξεχωρίζει σε SERPs

 

Εάν οι μηχανές αναζήτησης κυριολεκτικά δεν μπορούν να σας βρουν, καμία από τις υπόλοιπες εργασίες σας δεν έχει σημασία. Η προσέγγισή μας στοχεύει τους χρήστες πρώτα γιατί αυτό ανταμείβουν οι μηχανές αναζήτησης. Αυτό το κεφάλαιο καλύπτει έρευνα λέξεων-κλειδιών και άλλες μεθόδους για να προσδιορίσει τι αναζητά το κοινό σας.

#business #sales #reputation #engagement #revenue #growth

Επίσης, με την εφαρμογή αποκριτικής σχεδίασης, οδηγιών ρομπότ και άλλων τεχνικών στοιχείων όπως δομημένα δεδομένα και μετα-ετικέτες, μπορείτε να πείτε στην Google (το ίδιο το ρομπότ) σχετικά με τον ιστότοπό σας. Αυτό το βοηθά στην κατάταξη για τα σωστά πράγματα. Μόλις τα έχετε στη διάθεσή σας, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε την επιρροή σας κερδίζοντας προσοχή και συνδέσμους από άλλους ιστότοπους και επιρροές.

search engine optimization diagram

Ένα ουσιαστικό μέρος οποιασδήποτε στρατηγικής SEO είναι να γνωρίζει τι λειτουργεί (και τι δεν είναι), προσαρμόζοντας την προσέγγισή σας καθώς προχωράτε. Η εκμάθηση SEO μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται σαν να μαθαίνει μια άλλη γλώσσα, με όλους τους όρους της ορολογίας και της βιομηχανίας που αναμένεται να γνωρίζετε.

Οι τύποι SEO που προσφέρουμε.

On-Page SEO

Αυτό έχει να κάνει με εργασίες που γίνονται στην σελίδα σας

Περιλαμβάνει στρατηγικές βελτιστοποίησης μιας μεμονωμένης σελίδας σε έναν ιστότοπο. Αυτοί οι παράγοντες βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το θέμα του περιεχομένου και να δουν ότι ο ιστότοπος είναι μια πολύτιμη πηγή που οι άνθρωποι θα ήθελαν να βρουν.

Αυτός ο τύπος SEO περιλαμβάνει:

Έρευνα λέξεων-κλειδιών: Εύρεση των καλύτερων λέξεων-κλειδιών για στόχευση σε μια σελίδα περιεχομένου
Δημιουργία περιεχομένου: Δημοσίευση περιεχομένου υψηλής ποιότητας που εστιάζεται σε λέξεις-κλειδιά στόχους
Βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών: Χρήση της λέξης-κλειδιού στόχου σε όλα τα σωστά μέρη και χρήση καλής μετα-ετικέτας SEO

Technical SEO

Αυτό έχει να κάνει με εργασίες στην σελίδα σας που δεν αφορούν στο περιεχόεμενο της.

Περιλαμβάνει στρατηγικές για τη βελτίωση της δομής και της βάσης backend ενός ιστότοπου. Το τεχνικό SEO βελτιώνει την αναγνωσιμότητα ενός ιστότοπου (το οποίο διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύουν και να κατανοούν τον ιστότοπο) και παρέχει μια καλή εμπειρία χρήστη, η οποία βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να βλέπουν ότι ο ιστότοπος είναι υψηλής ποιότητας. Μια καλή εμπειρία χρήστη είναι επίσης σημαντική για τους αναγνώστες και μπορεί να επηρεάσει το συνολικό ποσοστό επισκεψιμότητας και αφοσίωσης.

Οι τύποι SEO που περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία αφορούν:

Ταχύτητα ιστότοπου
Φιλικότητα για κινητά
Ευρετηρίαση
Ανιχνευσιμότητα
Αρχιτεκτονική τοποθεσίας
Δομημένα δεδομένα
Ασφάλεια

Off-Site SEO

Αυτές οι τεχνικές συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιρροής και της σχέσης του ιστότοπού σας με άλλους ιστότοπους.

Περιλαμβάνει στρατηγικές για την οικοδόμηση της φήμης και της εξουσίας ενός ιστότοπου. Αυτοί οι παράγοντες βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να βλέπουν ότι ένας ιστότοπος είναι το ιδανικό αποτέλεσμα αναζήτησης, επειδή προέρχεται από αξιόπιστη, αξιόπιστη, αξιόπιστη πηγή.

Τα περισσότερα SEO εκτός ιστότοπου σχετίζονται με υψηλής ποιότητας backlinks. Ένας μεγάλος όγκος συνδέσμων που οδηγούν στον ιστότοπό σας από σχετικούς, έγκυρους ιστότοπους δείχνει τις μηχανές αναζήτησης ότι ο ιστότοπός σας είναι πολύτιμος και αξιόπιστος. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα σήματα εμπιστοσύνης μέσω ποικίλης τακτικής δημιουργίας συνδέσμων και επισκεπτών.

 

Και οι 3 τύποι του SEO βελτιώνουν την στρατηγική μάρκετινγκ σας.

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να κατατάξει την επιχείρησή σας για να αυξήσει τον όγκο των πωλήσεών σας​

Προσχεδιασμένα πακέτα SEΟ:

Αποκτήστε εξειδικευμένο μάρκετινγκ inSights

Αποκτήστε τη δωρεάν ανάλυση (website Audit stats) ιστότοπου SEO σήμερα! Ναι καλά ακούσατε, εμείς την παρέχουμε δωρεάν!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια δωρεάν ανάλυση ιστότοπου. Μάθετε πώς λειτουργεί ο ιστότοπός σας, την παγκόσμια κατάταξή σας, την κατάταξη των μηχανών αναζήτησης σε τοπικό επίπεδο, τους υγιείς backlinks που έχετε, τους κακούς backlinks και τους κατεστραμμένους.

Ελέγξτε τη συνολική ταχύτητα και το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Μάθετε τη σχέση λέξεων προς εικόνα και στατιστικών κεφαλίδας.

Λάβετε μια αναφορά με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για μηχανές αναζήτησης!