Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην  Switch web agency, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, βάσει αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης. Όχι μόνο είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας, αλλά έχουμε επίσης το προβάδισμα στην παροχή σχετικών πληροφοριών για την εταιρεία σας. Κάθε φορά που υπάρχει μια νέα ενημέρωση τεχνολογίας ή μια νέα δυνατότητα που θα μπορούσε να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη σας στον ιστότοπό σας, να βελτιώσει την παρουσία κοινωνικής δικτύωσης ή να ωφελήσει τις προσπάθειές σας στο SEO, θα σας ενημερώσουμε για αυτό και θα σας βοηθήσουμε να το ενσωματώσετε στις υπάρχουσες λύσεις σας.

google services

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Ένας ιστότοπος είναι ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων και επέκταση της δημοσιότητας για την  επωνυμία σας που δεν πρέπει να περιορίζεται σε μια απλή περιγραφή των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας σας.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί τις καλύτερες τεχνολογίες για κάθε ψηφιακό έργο. Δημιουργούμε μοναδικό σχεδιασμό για  ιστότοπους που αποδίδουν και παραμένουν διαχρονικοί για κάθε επιχείρηση.

Επωνυμία

Η καθιέρωση επωνυμίας είναι μια διαδικασία κοινοποίησης των βασικών μηνυμάτων της επωνυμίας σας στο πελατολόγιό σας. Το κανάλι επικοινωνίας μπορεί να είναι οπτικό, γραπτό ή προφορικό και οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μπορούν να κυμαίνονται από τον ιστό και τις εκτυπώσεις έως το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ενώ αυτά τα κανάλια και οι πλατφόρμες μπορούν να διαφέρουν σημαντικά από τη μία επιχείρηση στην άλλη, ένα πράγμα πρέπει να παραμείνει σταθερό: η ταυτότητα της επωνυμίας σας.

application design for doctors

Εφαρμογές και ηλεκτρονικό εμπόριο

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι εφαρμογές για κινητά είναι το μέλλον. Και το μέλλον είναι τώρα! Βοηθάμε τις εταιρείες να προσελκύσουν καλύτερα τους χρήστες μέσω ψηφιακών εμπειριών και σημείων επαφής. Οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή καθοδηγούμενων αγορών εμπειριών, σχολίων πελατών, κοινωνικής αλληλογραφίας και ανταλλαγής μηνυμάτων προϊόντων και μηνυμάτων και να δημιουργήσουν εμπειρίες πληροφοριών για χρήστες, πελάτες και προσωπικό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Υπηρεσίες 5 αστέρων

Παρέχουμε το καλύτερο από τα καλύτερα στους πελάτες μας. Η ομάδα μας είναι εδώ, έτοιμη να αρχίσει να εργάζεται στο επόμενο έργο σας

Επαγγελματισμός

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για την επιχείρησή τους

Συμβουλευτική

Οι έμπειροι σύμβουλοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη σωστή στρατηγική και να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια

supercar-pagani

Επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες ρετουσαρίσματος φωτογραφιών που παρέχονται από εμάς ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία φωτογράφου που θέλει να εξοικονομήσει χρόνο ή ενός αρχάριου που θέλει να επεξεργαστούν επαγγελματικά οι εικόνες. Κατά τη διάρκεια των ετών εργασίας έχουμε δημιουργήσει τη φήμη μας για μια από τις καλύτερες εταιρείες επεξεργασίας φωτογραφιών. Εργαζόμαστε στο έργο σας έως ότου το αποτέλεσμα γίνει αποδεκτό από εσάς και είστε 100% ευχαριστημένοι με αυτό.

person looking at smartphone screen

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Η εξειδικευμένη διαδικτυακή εταιρεία μάρκετινγκ προσφέρει προσαρμοσμένες, βελτιστοποιημένες ως προς την απόδοση επένδυσης μηχανές αναζήτησης, Google Ads, Facebook, Instagram, Pinterest, Tik Tok Ads και πολλά άλλα. Διαφημίστε την επωνυμία σας μέσω των καναλιών μάρκετινγκ που επηρεάζουν. Πρέπει να αναπτυχθεί μια σταθερή στρατηγική μάρκετινγκ προτού η εταιρεία σας αρχίσει να ξοδεύει τα κέρδη της για να κερδίσει πελάτες και προοπτικές. Ένα καλά καθορισμένο σχέδιο θα χρησιμεύσει ως στρατηγικός χάρτης πορείας για τις μελλοντικές πρωτοβουλίες μάρκετινγκ της εταιρείας σας και θα διασφαλίσει ότι επενδύετε τους πόρους σας σε όλα τα σωστά μέρη και τις κατάλληλες στιγμές.

Με αμέτρητα κανάλια που η επωνυμία σας μπορεί να χρησιμοποιήσει για επικοινωνία, είναι σημαντικό να ορίσετε πρώτα τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται περισσότερο από το πελατολόγιο-στόχο σας. Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να διαχειριστεί τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσει οργανική επισκεψιμότητα και να προβάλει διαφημίσεις για να μετατρέψει την αφοσίωση σε πωλήσεις. Οι έμπειροι ειδικοί μας είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε με επιτυχία το ηλεκτρονικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και να προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία αγορών στους πελάτες σας, αλλά και να αυξήσετε τα κέρδη σας με τη σωστή διαχείριση και προώθηση.

Διαχείριση

Ανεξάρτητα από το είδος της εταιρείας που λειτουργείτε, τις περιοχές στις οποίες έχετε παρουσία στο διαδίκτυο ή τους επιχειρηματικούς στόχους που διαθέτετε, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επωνυμία σας στο διαδίκτυο. Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε ολόκληρο το οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας: αξιολόγηση απόδοσης ιστότοπου, δημιουργία και εφαρμογή προσαρμοσμένων ψηφιακών στρατηγικών για μάρκετινγκ μέσω email και εκστρατείες κοινωνικών μέσων. Επιπλέον διαχείρηση αποθέματος, αλλαγές τιμών, αναπροσαρμογή καταλόγων, διαχείρηση παραγγελιών και πελατών.

virtual assistant work from her laptop

Η διαχείριση κοινωνικών μέσων είναι η διαδικασία διαχείρισης της παρουσίας σας στο διαδίκτυο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter δημιουργώντας, δημοσιεύοντας και αναλύοντας το περιεχόμενο που δημοσιεύετε. Επιπλέον, η διαχείριση κοινωνικών μέσων περιλαμβάνει την αλληλεπίδραση και αλληλεπίδραση με χρήστες κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία, υπηρεσίες και διαχειριστές κοινωνικών μέσων για να επιβλέπετε τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων σας. Προσελκύστε τους πελάτες και τους δυνητικούς πελάτες σας, λέγοντας την ιστορία της επωνυμίας σας. Κρατήστε ζωντανή τη δυναμική και κερδίστε πιστούς πελάτες από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τα ισχυρά εργαλεία που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

SWITCH SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Search Engine Opt.

Η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης ή SEO, όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization, αφορά στις ενέργειες που κάνουν μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop να κατατάσσεται ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης καθώς και να δημιουργεί κανάλια σε διάφορους ιστότοπους έτσι ώστε να υπάρχει ροή επισκεπτών στην σελίδα σας. Να θυμάστε ότι εάν οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να σας βρουν, καμία από τις υπόλοιπες εργασίες σας δεν έχει σημασία.

Για να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία ανάπτυξης και συντήρησης του διαδικτύου, προσφέρουμε επίσης διάφορα πακέτα φιλοξενίας και εγγραφές και ανανεώσεις ονομάτων τομέα. Επιπλέον, οι διάφοροι προμηθευτές μας στη βιομηχανία εκτύπωσης μας επιτρέπουν να προσφέρουμε πολλές λύσεις εκτύπωσης, όπως χαρτικά, πανό, πινακίδες και καταλόγους.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν εργάζεστε με το πρακτορείο Διαδικτύου Switch, αποκτάτε μια ομάδα εξειδικευμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών που προσπαθούν να οικοδομήσουν επιβραβευτικές και διαρκείς επιχειρηματικές σχέσεις.

switch web agency logo