Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βιωσιμότητα και υπευθυνότητα στην Switch Web Agency

Γινόμαστε καλύτεροι, ένα έργο την φορά.

Εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του να είμαστε πιο φιλικοί ως προς τον πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε, ενώ εξακολουθούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και βοηθώντας τους πελάτες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Γνωρίζουμε ότι η βιωσιμότητα είναι σημαντική: για τους πελάτες μας, την ομάδα μας και φυσικά τον πλανήτη. Γνωρίζουμε επίσης ότι όλες οι προκλήσεις που υπάρχουν στον κλάδο της τεχνολογίας δεν έχουν γρήγορη λύση.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και αποφεύγουμε τις υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε, επομένως λαμβάνουμε ρεαλιστικά βήματα που κάνουν τη διαφορά βάσει των δεδομένων. Διατηρούμε ανοιχτό μυαλό και ρεαλιστική προσέγγιση, εξετάζουμε πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε τώρα και υπολογίζοντας τι θα μπορούσε να βελτιωθεί στο μέλλον.

Το να κάνουμε το σωστό - για τον πλανήτη και τους ανθρώπους - είναι αυτό που μαθαίνουμε να κάνουμε καθώς μεγαλώνουμε.

Πάντα αλλάζουμε προς το καλύτερο

 • Αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με πιο ενεργειακά αποδοτικές συσκευές και συσκευές που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά
 • Ανακυκλώνουμε παλιό εξοπλισμό και επιλέγουμε πάντα εξοπλισμό που είναι 100% ανακυκλώσιμο
 • Χρησιμοποιούμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Προσπαθούμε να αυξήσουμε την ακρίβεια της καθαρής ενέργειας που καταναλώνουμε
 • Επιλέγουμε να συνεργαστούμε με εταιρείες και προμηθευτές που διαθέτουν επίσης πρόγραμμα βιωσιμότητας.

Εργασιακό περιβάλλον

Με βάση την ανάπτυξη και με συνεχή περίεργια

 • Πράσινο γραφείο και νοοτροπία
 • Πολιτισμός ανάπτυξης
 • Δίνοντας πίσω

 

Οι άνθρωποι είναι ο πυρήνας της εταιρείας μας. Ενθαρρύνουμε την υπεύθυνη σκέψη και εργαζόμαστε για τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος γύρω μας.

 • Χρησιμοποιούμε λαμπτήρες LED και ανακυκλώνουμε χαρτί, πλαστικό, μπαταρίες και ηλεκτρονικά
 • Προσπαθούμε να επεξεργαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερα έγγραφα ηλεκτρονικά για να μειώσουμε τη χρήση χαρτιού
 • Δίνουμε πίσω στην κοινότητα και τους υπαλλήλους μας
 • Δρούμε με ακεραιότητα και προσπαθούμε πάντα να είμαστε καλύτεροι
 • Οργανώνουμε δωρεές και περιβαλλοντικές προκλήσεις για την προώθηση πιο πράσινης σκέψης

Κουλτούρα Ανάπτυξης

Η ομάδα μας είναι διαρκώς περίεργη, καλωσορίζει πειράματα και αλλαγές ως μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Σεβόμαστε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο, συνεργαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας και ενεργούμε με ενσυναίσθηση και καλοσύνη. Η ομάδα μας εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωση του εσωτερικού συστήματος ανακύκλωσης και τη διατήρηση συναδέλφων σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε πίσω. Οι δραστηριότητες χορηγίας του Switch Web Agency επικεντρώνονται σε υποστηρικτικές πράξεις για μεθόδους εκπαίδευσης που βοηθούν τους ανθρώπους να αναπτύξουν δεξιότητες για να πετύχουν, περιβαλλοντικές δράσεις όπως καθαρισμός περιοχών σε όλο τον κόσμο και φυτεία νέων δέντρων.

Από το 2013, καλωσορίζουμε τους ανθρώπους στο γραφείο μας μία φορά το χρόνο για να τους δείξουμε διάφορες ευκαιρίες εργασίας και πραγματικότητες της καθημερινής εργασίας.

Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε νέες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες και σε πολλές άλλες τοποθεσίες.