Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

GOOGLE ADS - ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

google ads advertisement

Απαράμιλλη εξειδίκευση

Η εξειδικευμένη διαδικτυακή εταιρεία μάρκετινγκ προσφέρει προσαρμοσμένη, ROI, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, Google Ads, Facebook, Instagram, Pinterest, Tik Tok Ads και άλλα. Διαφημίστε την επωνυμία σας μέσω των καναλιών μάρκετινγκ που επηρεάζουν.

Οργανικά leads μέσω Social Media

Συνδεθείτε και αλληλεπιδράστε με το κοινό σας για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας, να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και να αυξήσετε τις πωλήσεις. Το κοινωνικό μάρκετινγκ έχει την καλύτερη αξία από το περιεχόμενο της επωνυμίας σας.

Διαφήμιση μέσω Social Media

Στον σημερινό κόσμο του pay-to-play στα social media, οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι απαραίτητες. Από το Facebook και το Instagram στο LinkedIn και το Twitter, οι κοινωνικές διαφημίσεις προσεγγίζουν περισσότερους από τους ιδανικούς πελάτες σας.

Google Ads

Η πληρωμένη αναζήτηση (PPC) σας οδηγεί κατευθείαν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης για να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε. Χρησιμοποιήστε τη PPC παράλληλα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες πιο γρήγορα.

Προσεγγίστε, προσελκύστε και μετατρέψτε τους πιθανούς πελάτες σας με το Google Ads, το Social Media Marketing, το SEO και άλλα. Αποκτήστε μια καμπάνια που αποδίδει. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη στρατηγική για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες και τον προϋπολογισμό που θα βελτιώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο και θα ενισχύσει την επιχείρησή σας σε αυτήν τη νέα ψηφιακή εποχή. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να προσαρμοστείτε και να μεγαλώσετε.

Ο ιστότοπός σας είναι ένα ζωντανό, αναπνευστικό κανάλι και για να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσαρμόζεται στον μεταβαλλόμενο διαδικτυακό κόσμο, χρειάζεστε συνεχείς ενημερώσεις, μάρκετινγκ και διαφήμιση.

Έχουμε μια σειρά υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε πελάτες όταν σας χρειάζονται. Και μπορούμε να σας πούμε περισσότερα από το πόσα άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, με σωστά διαμορφωμένη παρακολούθηση μετατροπών, θα γνωρίζετε ακριβώς ποια κανάλια ψηφιακού μάρκετινγκ λειτουργούν και τι κάνουν οι χρήστες στον ιστότοπό σας.

google ads image showcase
marketing strategy

Είτε χρειάζεστε μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βοηθήσετε στη δημιουργία μιας ψηφιακής στρατηγικής ή μιας ομάδας για την πλήρη εκτέλεση των εκστρατειών μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, είμαστε εκεί.

Η ομάδα μας καλύπτει οργανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεις κοινωνικών μέσων επί πληρωμή (π.χ. Διαφημίσεις Facebook ή Διαφημίσεις LinkedIn), Δημιουργία δυνητικών πελατών στο LinkedIn και Google Ads (PPC).

Θα αναλάβουμε όσα ή λιγότερα χρειάζεστε και μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας μοναδικές πινελιές στις καμπάνιες όποτε θέλετε.

Συμπληρώστε τη στρατηγική μάρκετινγκ με τη μηχανή αναζήτησης και τη διαφήμιση κοινωνικών μέσων. Εφαρμόζουμε επιτυχημένο διαδικτυακό μάρκετινγκ για ΜΜΕ και ενώσεις. Διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το μάρκετινγκ Google AdWords, Bing, Facebook και Instagram και με υψηλό ROI.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Google Search

Με τη μέθοδο πληρωμής ανά κλικ, μπορείτε να προβάλετε τη διαφήμισή σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google και στο Δίκτυο αναζήτησης Google πληρώνοντας μόνο για τα κλικ που λαμβάνετε στον ιστότοπό σας. Στοχεύει, αυξάνει γρήγορα την επισκεψιμότητά σας και βελτιώνει τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Google Display Ads

Χρειάζεστε περισσότερα από λόγια για να προωθήσετε την επιχείρησή σας; Εάν πουλάτε περισσότερα προβάλλοντας ή δείχνοντας αντί να περιγράψετε τις υπηρεσίες σας, τότε οι διαφημίσεις προβολής είναι για εσάς.
Αυτές είναι σε οπτική μορφή που περιλαμβάνουν κείμενο, στατικές και κινούμενες εικόνες, διαφημίσεις εμπλουτισμένων μέσων και βίντεο που εμφανίζονται στο Δίκτυο εμφάνισης της Google. Οι εντυπωσιακές διατάξεις, εικόνες και διαδραστικά στοιχεία κάνουν τη διαφήμιση να ξεχωρίζει και είναι αποτελεσματική στην προσέλκυση πελατών.

Remarketing

Το επαναληπτικό μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να στοχεύσετε δυνητικούς πελάτες που έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπό σας στο παρελθόν και έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες σας, προβάλλοντας τη διαφήμισή σας μπροστά τους ενώ περιηγούνται σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την επωνυμία σας στο μυαλό τους, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν στον ιστότοπό σας από αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά για εσάς.

model photo

''Το Google Ads σάς βοηθά να επιτύχετε μεγαλύτερη έκθεση στην αγορά-στόχο σας και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αναζήτηση στο διαδίκτυο με σχετικό, στοχευμένο και οικονομικό μάρκετινγκ. Από διαφημίσεις προβολής σε δημοφιλείς ιστότοπους, έως διαφημίσεις κειμένου στην Αναζήτηση Google, δημιουργούμε καμπάνιες που προσεγγίζουν τους πιθανούς πελάτες σας, τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία / προϊόν που παρέχει η επιχείρησή σας.''

Οι ειδικοί μας στο Google Ads και στη γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται καμπάνιες υψηλής απόδοσης για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσεγγίσει νέους πελάτες με σχετικό, στοχευμένο και οικονομικό μάρκετινγκ.

Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες, αξιοποιήστε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας και ενισχύστε την επωνυμία σας με διαφημίσεις που σας φέρνουν μπροστά σε άτομα που αναζητούν αυτό που προσφέρετε ή ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες σας.

Η συνεργασία με μια επαγγελματική ψηφιακή εταιρεία είναι μια συνεχής διαδικασία: δεν σταματά όταν δημιουργηθεί η επωνυμία σας, ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος ή η εφαρμογή σας για κινητά λειτουργεί. Λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενης φύσης του Διαδικτύου, της τεχνολογίας και της ανθρώπινης συμπεριφοράς, απαιτούνται συνεχείς ενημερώσεις, τροποποιήσεις και αλλαγές για να διατηρηθεί η ασφάλεια της εταιρείας σας σχετική και συνεπής.

Εμείς δεσμεύονται να δημιουργήσουν μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες, με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση. Όχι μόνο είμαστε πάντα
διατίθεται για να απαντήσει σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας, αλλά έχουμε επίσης το προβάδισμα παρέχοντας σας σχετικές πληροφορίες για την εταιρεία σας. Οποτεδήποτε υπάρχει μια νέα ενημέρωση τεχνολογίας ή μια νέα δυνατότητα που θα μπορούσε να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη στον ιστότοπό σας, βελτιώνει την κοινωνική σας  παρουσία ή όφελος των SEO σας, θα σας ενημερώσουμε για αυτό και θα σας βοηθηθούμε να το ενσωματώσετε στις υπάρχουσες λύσεις σας.