Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Ο σχεδιασμός Ιστού αναφέρεται στη σχεδίαση γραφικών (σχεδίαση διεπαφής χρήστη) και στην ανάπτυξη, διαχείριση και διαδραστικότητα (σχεδίαση UX) που ισχύουν για έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή ιστού. Η πειθαρχία του σχεδιασμού ιστοσελίδων απαιτεί εργασία για την ιεραρχία των πληροφοριών, τη δομή του ιστότοπου, τη λειτουργικότητα και την εργονομία του. Στοιχεία σχεδιασμού όπως διάταξη, παλέτες χρωμάτων, γραμματοσειρές, εικονίδια ιστού, σχεδιασμός γραφικών και εικονογραφήσεις περιλαμβάνονται στη διαδικασία της δημιουργίας πρωτοτύπων.

Η εμπειρία χρήστη και η αλληλεπίδραση με τη συσκευή (επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet, κινητό) και το περιβάλλον που δημιουργούμε, θα οδηγήσει στην αντίστοιχη συμπεριφορά που θα καθορίσει την επιτυχία οποιουδήποτε διαδικτυακού έργου: εταιρικός ιστότοπος, εφαρμογή διαδικτύου, ηλεκτρονικό κατάστημα, blog κ.λπ.

Εκτός από τη γραφιστική, το τεχνικό μέρος είναι επίσης
απαραίτητο για την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας – εφαρμογής. Το Διαδίκτυο, οι
συσκευές και οι εφαρμογές τους αναπτύσσονται γρήγορα και απαιτείται
συνεχής εκπαίδευση από έναν επαγγελματία προγραμματιστή και σχεδιαστή ιστοσελίδων.

Λειτουργίες όπως προσαρμοσμένος σχεδιασμό για κινητές συσκευέςς, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) κ.λπ. προσφέρουν πλήρη συμβατότητα μεταξύ συσκευών και λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS) καθώς και διαχείριση του περιεχομένου και της εμφάνισης.

Application design

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν καλύτερα τους χρήστες μέσω ψηφιακών εμπειριών και σημείων επαφής. Οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή καθοδηγημένων εμπειριών αγορών, σχολίων πελατών, κοινωνικής αλληλογραφίας και ανταλλαγής προϊόντων και μηνυμάτων και να δημιουργήσουν εμπειρίες πληροφοριών για χρήστες, πελάτες και προσωπικό

Η δουλειά μας επεκτείνεται και σε παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες μορφές προώθησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξαιρετικά ελκυστικά και ενημερωτικά ψηφιακά εργαλεία για μάρκες και το ευρύ κοινό.

  • iOS εφαρμογές
  • Android εφαρμογές
  • Mobile web εφαρμογές
  • Mobile responsive ιστοσελίδες
  • Tablet responsive ιστοσελίδες
  • Analytics and marketing automation for mobile
 

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν καλύτερα τους χρήστες μέσω ψηφιακών εμπειριών και σημείων επαφής. Οι εφαρμογές για κινητά μπορούν να σας βοηθήσουν να παρέχετε καθοδηγημένες εμπειρίες αγορών με την χρήση τεχνικών πωλήσεων και εξειδικευμένων λειτουργιών όπως: σχόλια πελατών, ενημερωτική αλληλογραφία, ανταλλαγή απόψεων για τα προϊόντα και να δημιουργήσετε εμπειρίες πληροφοριών για χρήστες, πελάτες και προσωπικό.

Η δουλειά μας επεκτείνεται και σε παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες μορφές προώθησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξαιρετικά ελκυστικά και ενημερωτικά ψηφιακά εργαλεία για μάρκες και το ευρύ κοινό.